Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Τεύχος 26

Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ που κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Ιουνίου διαβάστε: Την πρώτη "κυανέρυθρη" συνέντευξη του killer Μπόσκο Μπάλαμπαν. Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την ομάδα μπάσκετ μετά την αποχώρηση του Ηλία Λιανού. Παρουσίαση της συνέντευξης Τύπου του Κων. Τσακίρη, του Αλβαρο Ρεκόμπα και του Γιάννη Μανιάτη για τα εισιτήρια διαρκείας. Συνέντευξη του βετεράνου δημοσιογράφου (αλλά και μπασκεμπολίστα του Πανιωνίου) Λουκά Παπαϊωάννου. Αφιέρωμα στην ομάδα των παμπαίδων ποδοσφαίρου που κατέκτησε και φέτος το πρωτάθλημα. Ρεπορταζ για την ομάδα Πόλο και το νέο προπονητή της Μάκη Βολτυράκη. Και όπως κάθε εβδομάδα μαχητική, "κυανέρυθρη", αρθρογραφία από τους: Λ. Μ. Πατσουράκο, Γ. Αρκουλή, Κ. Αλεξόπουλο, Μ. Λαδόπουλο, "Πλατειακό", Majorball, Μ. Διόγο.

1 σχόλιο:

Endys είπε...

Αγαπητή εφημερίδα, στο τεύχος 26 προβάλλεται η παράκληση του προέδρου για 3.000 διαρκείας. Στο τελευταίο τεύχος ο αγαπητός Λ. Πατσουράκος υπερθεματίζει και ζητάει υποστήριξη.

Είμαι κάτοχος διαρκείας τα τελευταία χρόνια και θα πάρω κι εφέτος. Πιστεύω ότι η προσπάθεια του Κ. Τσακίρη πρέπει όντως να υποστηριχθεί. Θα πρέπει κάποιος όμως να πει στον πρόεδρο ότι για να πάρει ο κόσμος διαρκείας θα πρέπει να νιώθει όμορφα όχι μόνο από το θέαμα αλλά και από την παραμονή του στο γήπεδο. Δεν θα πρέπει δηλαδή να περιμένει ουρές έξω από τις θύρες, να πηγαίνει σε απαράδεκτες τουαλέτες, να μην τον σέβεται ο αστυνομικός και το σημαντικότερο ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. Μπορεί το γήπεδο να είναι παλιό αλλά η καθαριότητα δεν έχει να κάνει με τα χρόνια. Η βρώμα στα καθίσματα μπορεί.
Δεν γίνεται να "απαιτείς" από τον κόσμο να έρθει σε "στάβλο". Γιατί αν δούμε τον περιβάλλοντα χώρο, τις τουαλέτες και τα καθίσματα, μιλάμε για στάβλο.

Εν κατακλείδι, πρόεδρε μαζί σου αλλά έχεις και υποχρεώσεις που θα πρέπει να ικανοποιήσεις αν θέλεις την προσέλευση του κόσμου. Κι αν θέλεις όντως την ομάδα σε άλλο επίπεδο, ξεκίνα από την οργάνωση στο πως θα υποδεχτείς τον κόσμο και πως θα τον κάνεις να περάσει ευχάριστα εντός γηπέδου.