Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Τεύχος 23

Με εξώφυλλο τη φανέλα που θα φοράει η ομάδα για να τιμήσει τα 120 χρόνια από την ίδρυδη του Ιστορικού κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Ιουνίου ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. "Σαλόνι" (δώρο για τους φιλάθλους του Ιστορικού) ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον ΑΛΒΑΡΟ ΡΕΚΟΜΠΑ. Διαβάστε επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις του ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΤΕΛΙΟΝΕ και του ΕΡΟΛ ΜΠΟΥΛΟΥΤ. Των δυο μεγάλων αθλητών στίβου του Ιστορικού ΚΩΣΤΑ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Ρεπορτάζ για την ομάδα μπάσκετ γυναικών και την ομάδα πόλο τωνΑνδρών. Και όπως κάθε εβδομάδα αρθρογραφία από τους: Κ. Αλεξόπουλο, Γ. Αρκουλή, Π. Κατσούλα, Μ. Λαδόπουλο, Majorball, Μ. Διόγο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εντυπωσιακή και όμορφη η νέα εμφάνιση της ομάδας μας αλλά λείπει (και πάλι) ένα βασικό.
Μία μικρή ελληνική σημαία σίγουρα θα μπορούσε κάπου να χωρέσει. (όπως στη φανέλα της ΑΕΚ).
Με εκτίμηση
Χρήστος Πετρογιαννόπουλος

Δημήτριος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο για την ελληνική σημαία, καίρια η παρατήρησή σου Χρήστο. Επίσης, η εμφάνιση αυτή μιμείται μία από τις παλαιότερες εμφανίσεις που φορούσε η ομάδα στα τέλη, αν δεν κάνω λάθος, της δεκαετίας του '60: Λευκή φανέλλα με διαγώνιο ρίγα χρώματος κόκκινο-μπλε. Αυτή η τωρινή με ρίγα (πάλι) κόκκινο-μπλε αλλά πάνω σε μπλε εμφάνιση από που προέκυψε; Πάντως κακά τα ψέματα για μένα η καλύτερη εμφάνιση είναι αυτή με απλό σχεδιασμό χωρίς καθόλου σχέδια και έντονο πορφυρό μπλουζάκι με βαθύ μπλε σορτσάκι. Αν θυμάμαι καλά μιά τέτοια είχε φορέσει ο Πανιώνιος στην δεύτερη χρονιά στην Β' Εθνική και την κράτησε για λίγο και για μετά που ξανανεβήκαμε στην Α'.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
συγχαρητήρια για την δουλεία σας.
Είμαστε δυο φίλοι του Πανιωνίου από την Κέρκυρα και θέλουμε με κάποιο τρόπο να παίρνουμε το Π.Κ.
Μήπως ύπάρχει κάποιος τρόπος?
το mail μου είναι spimartzi@yahoo.gr
Ευχαριστώ

giorgos είπε...

file apo Kerkira,pigene sto site tou PRAKTORIOU ARGOS kai bres to tilefono tis Kerkiras kai pare na zitiseis na sou stelnoyn tin efimerida se sigkekrimeno periptero http://www.argos.net.gr/index.php?lang=el&section=1&stpg=AgentCard&area=prov&agnt=002027

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας
Πολυ ωραια προσπαθεια.
Ειμαστε μια ομαδα Πανιωνιων στην Σπαρτη και θελουμε να εχουμε τακτικη ενημερωση για την ξεχωριστη ομαδα μας,που τα συμφεροντα των "μεγαλων" και των ΜΜΕ δεν μας επιτρεπει.
Μπορουμε να γινουμε συνδρομητες και να μας ερχεται στο σπιτι?
Γεια σας και καλη συνεχεια.
Κ.Σ