Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Τεύχος 20

Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ που θα κυκλοφορήσει ΚΥΡΙΑΚΗ (ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ) διαβάστε: Μεγάλο αφιέρωμα στα αγόρια και τα κορίτσια της ομάδας Στίβου. Ρεπορταζ για τις σαρωτικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αφιέρωμα στον Μπερναντ Κουμορτζί. Συνέντευξη του μάνατζερ του Σίτο Ριέρα. Συνέντευξη του μοναδικού Mr Zonk. Πλούσιο ρεπορταζ για όλα τα τμήματα του ιστορικού και φυσικά όπως σε κάθε τεύχος αρθρογραφία από τους Λ.Μ. Πατσουράκου, Κ. Αλεξόπουλο, Γ. Αρκουλή, Μ. Λαδόπουλο, Μajorball, Μ. Διόγο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν θα ήταν δυνατό είτε να αναρτείτε τα τεύχη σε PDF έστω και με κάποια καθυστέρηση (όπως λέγετε στην αρχική σελίδα), η να δώσετε τη δυνατότητα συνδρομητικής εγγραφής γιά διανομή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα βοηθούσε όσους από εμάς δεν μένουν Αθήνα.

Ευχαριστώ,
Τάκης Μερκούρης

Δημήτριος είπε...

Αγαπητέ φίλε και συμΠανιώνιε Τάκη σε παραπέμπω σε αντίστοιχο μήνυμα-ερώτηση που έκανα εδώ στο blog, στα σχόλια του τέυχους 10, την 1η Μαρτίου, αλλά δυστυχώς ακόμη περιμένω...

Link:
(https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1056959507965611835&postID=
2339026854466825078)

Δεν μπορώ να γνωρίζω που κωλυσιεργεί το θέμα και δεν πρόκειται να κάνω σχόλια. Πάντως περίμενα από τους απανταχού και κάθε λογής υπεύθυνους να θέλουν και να κάνουν το παν για να αυξήσουν την κυκλοφορία της εφημερίδας. Δεν βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο αλλά και δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Τελικά, επειδή ζω εκτός ...Ευρώπης(!) έβαλα τον πατέρα μου και μου τις ταχυδρομεί όλες μαζί κάθε μήνα. Τι να σου πω, θέλεις να τις κάνω pdf και να σου τις στέλνω με email;

Ξέρω, θα πείς "εδώ γελάνε", αλλά τι να σου πω βρε φίλε μου, εγώ σε καταλαβαίνω πώς νοιώθεις και γι' αυτό ό,τι λέω το εννοώ.

Δημήτρης.

(υγ: σε ποιά πόλη μένεις;)

Takis Mercouris είπε...

Δημήτρη, ευχαριστω για τη προσφορά σου, αλλά ξέρω οτι είναι αρκετή δουλειά. Μάλλον θα ακολουθήσω τη μέθοδο σου και θα βάλω κάποιο να μου τις στέλνει.

Μένω στο Σικάγο.

Ευχαριστώ,
Τακης

Δημήτριος είπε...

Ε τότε ρε Τάκη, να βρισκόμαστε από κοντά, να πίνουμε και ένα καφέ στο Greektown και να τις διαβάζουμε μαζί τις εφημερίδες. Θα με τρελλάνεις. Και εγω Σικάγο ζω!!! Μένω στο Des Plaines αλλά δουλεύω προς τα νότια, Cicero & Archer.

Κάνε κλικ πάνω στο όνομά μου να μπεις στο "προφίλ" μου και απο εκεί μπορείς να μου στείλεις email.

Θα χαρώ να τα πούμε!

Δημήτρης.