Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Τεύχος 40

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΙΛΙΟ ΦΕΡΕΡΑ ΣΤΟΝ Π.Κ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΖΙΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤΣ; ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ "ΠΑΝΘΗΡΩΝ". ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28/10. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Λ.Μ. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟ, Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, Γ. ΑΡΚΟΥΛΗ, Π. ΚΑΤΣΟΥΛΑ, "ΠΛΑΤΕΙΑΚΟ", Μ. ΔΙΟΓΟ

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Τεύχος 39

ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΜΑΣ ΜΠΕΛΙΤΣ & ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΟΜΟ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΟΕ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΟ ΚΩΣΤΑ ΦΛΕΓΚΑ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΟ SPORTS SHOW ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΑΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: Λ.Μ. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟ, Γ. ΑΡΚΟΥΛΗ, Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, Μ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ, Π. ΚΑΤΣΟΥΛΑ, Μ.ΔΙΟΓΟ

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

΄Τεύχος 38

ΣΤΟΝ Π.Κ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10 ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΡΙΚΑ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΣΚΟΥΦΑΛΗ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Λ.Μ.ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟ, Γ. ΑΡΚΟΥΛΗ, Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΧ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ, Π. ΚΑΤΣΟΥΛΑ, Μ.ΔΙΟΓΟ.

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009

Τεύχος 37

ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10 ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Π.Κ. ΓΙΑ ΤΑ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ (ΣΤΟΝ Π.Κ.), ΦΑΜΠΙΑΝ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΗ ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΛΕΪ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: Λ.Μ. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟ, Γ. ΑΡΚΟΥΛΗ, Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΧ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ, Π. ΚΑΤΣΟΥΛΑ. Μ. ΔΙΟΓΟ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΒΡΑΔΥΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΪΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ. ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΑΚΗ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΡΤΑΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ "ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ" ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: Λ.Μ. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟ, Γ. ΑΡΚΟΥΛΗ, Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, Μ.ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ, Π. ΚΑΤΣΟΥΛΑ, Μ. ΔΙΟΓΟ.